Opening tweede praktijklocatie!

Met trots kondigen we aan dat Oefentherapie Kralingen vanaf 1 april 2024 een tweede locatie opent! Onze nieuwe praktijklocatie bevindt zich in het bruisende hart van Rotterdam, bij Studio Oost-West aan de Westblaak.

Deze nieuwe locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, op slechts enkele minuten loopafstand van metrostation Eendrachtsplein en nabij parkeergarage Westblaak.

Deze centrale ligging maakt onze diensten toegankelijker. Niet alleen kunnen we onze huidige patiënten beter van dienst zijn, maar we kijken er ook naar uit om nieuwe patiënten te verwelkomen die baat hebben bij oefentherapie.

Wat onze nieuwe locatie extra bijzonder maakt, is de samenwerking met verschillende professionals. Naast onze eigen expertise op het gebied van Oefentherapie en Slaaptherapie, hebben we nu toegang tot de kennis en vaardigheden van andere experts bij Studio Oost-West!

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze nieuwe locatie aan de Westblaak en samen met u te werken aan een gezonder en gelukkiger leven.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Mensendieckpraktijkkralingen

Website laten maken? Doelbewust.nl