Wie zijn wij?

Mariska ’t Hart, Oefentherapeut Mensendieck

Mariska is oefentherapeut Mensendieck en  gespecialiseerd in duizeligheid,  hyperventilatie  en slaapproblemen. Daarnaast behandelt zij ook patiënten met hoofdpijn, rug-, nek-, en schouderklachten. Mariska vindt het belangrijk dat u uw activiteiten zo optimaal mogelijk kan uitvoeren. Zij doet dit door samen met u te kijken naar uw bewegingspatronen en te laten zien hoe u die zelf kan beïnvloeden.

Mariska is aangesloten bij het Duizeligheidsnet , slaapoefentherapie  en bij de vakvereniging Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM).

Amanda Visser, Oefentherapeut Mensendieck

Amanda  is afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. U kunt bij haar terecht voor lichamelijke klachten die voor beperkingen in het alledaagse leven zorgen.  Zij heeft zich gespecialiseerd in bekkenklachten. Amanda vindt het belangrijk dat de behandeling een gezamenlijk proces is. Ze hecht waarde aan het feit dat u als patiënt zich gehoord voelt. Haar begeleiding zal dan ook helemaal afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie, zodat ook u weer de alledaagse handelingen op kan pakken.

Suzanne van Wensveen, Oefentherapeut Mensendieck

Suzanne is Oefentherapeut Mensendieck en vervangt Amanda tijdens haar verlof. Zij behandelt onder andere rug-, nek- en schouderklachten, houdings- en bewegingsgerelateerde klachten, spanningsklachten en chronische aandoeningen, zoals reuma en artrose. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het behandelen van slaapproblemen en aangesloten bij het netwerk ‘SlaapSlim’.

Suzanne werkt graag samen met de patiënt aan een lange termijn oplossing voor de klachten. Haar doel is dat u leert hoe u zelf de klachten of beperkingen in het dagelijks leven kunt verminderen.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Mensendieckpraktijkkralingen

Website laten maken? SiteToGo.nl