Wie zijn wij?

Mariska ’t Hart, Oefentherapeut Mensendieck

In 2014 studeerde Mariska af in Oefentherapie Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam.

Mariska is gespecialiseerd in zwangerschapsgerelateerde klachten, hoofdpijn,  duizeligheid en chronische pijn. Daarnaast behandelt zij ook patiënten met rug-, nek-, en schouderklachten. Mariska vindt het belangrijk dat u uw activiteiten zo optimaal mogelijk kan uitvoeren. Zij doet dit door samen met u te kijken naar uw bewegingspatronen en te laten zien hoe u die zelf kan beïnvloeden.

Mariska is aangesloten bij het Duizeligheidsnet, Netwerk Chronische Pijn en bij de vakvereniging Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM).

Amanda Visser, Oefentherapeut Mensendieck

Amanda Visser is afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. U kunt bij haar terecht voor lichamelijke klachten die voor beperkingen in het alledaagse leven zorgen. Hierbij valt ook te denken aan symptomen van hyperventilatie en spanningsklachten.
Amanda vindt het belangrijk dat de behandeling een gezamenlijk proces is. Ze hecht waarde aan het feit dat u als patiënt zich gehoord voelt. Haar begeleiding zal dan ook helemaal afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie, zodat ook u weer de alledaagse handelingen op kan pakken.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Mensendieckpraktijkkralingen

Website laten maken? SiteToGo.nl