Wie zijn wij?

 

Suzanne van Wensveen, Oefentherapeut Mensendieck

Suzanne is Oefentherapeut Mensendieck. Zij behandelt onder andere rug-, nek- en schouderklachten, houdings- en bewegingsgerelateerde klachten, spanningsklachten, hyperventilatie en Chronische Pijn. Ook is zij gespecialiseerd in het behandelen van slaapproblemen en aangesloten bij het netwerk ‘SlaapSlim’ en het Landelijk Netwerk Slaapoefentherapeuten.

Suzanne werkt graag samen met de patiënt aan een lange termijn oplossing voor de klachten. Haar doel is dat u leert hoe u zelf de klachten of beperkingen in het dagelijks leven kunt verminderen.

Marieke Mellink, Oefentherapeut Cesar

Marieke Mellink is Oefentherapeut Cesar. Zij behandelt klachten gerelateerd aan houding en beweging zoals rug-, nek- en schouderklachten en daarnaast spanningsklachten waaronder hoofdpijn en migraine. Haar speciale aandachtsgebied is coaching bij terugkeer naar werk.

Marieke richt zich samen met u op het krijgen van grip op de klachten en reikt handvatten aan om klachten in de toekomst te voorkomen. Haar doel is om u te begeleiden naar gezond en duurzaam in beweging blijven en functioneren binnen de eigen context.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Mensendieckpraktijkkralingen

Website laten maken? Doelbewust.nl