Wie zijn wij?

Gemma Mulder, Oefentherapeut Cesar

In juni 2012 heeft Gemma de HBO opleiding Oefentherapie Cesar aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Begin 2013 is ze voor zich zelf begonnen bij Oefentherapie Cesar & Mensendieck Kralingen.

Gemma is gespecialiseerd in Medical kinetics (drie-dimentionaal bewegen), Sport-oefentherapie, schouderklachten en COPD. Daarnaast behandeld ze ook mensen met rug-, nek-, knieklachten. Ze vindt plezier in bewegen en de kwaliteit van de beweging belangrijk.

Gemma is aangesloten bij het netwerk Sport-oefentherapie en de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM).


Mariska ’t Hart, Oefentherapeut Mensendieck

In 2014 studeerde Mariska af in Oefentherapie Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam.

Mariska is gespecialiseerd in zwangerschapsgerelateerde klachten, hoofdpijn,  duizeligheid en chronische pijn. Daarnaast behandelt zij ook patiënten met rug-, nek-, en schouderklachten. Mariska vindt het belangrijk dat u uw activiteiten zo optimaal mogelijk kan uitvoeren. Zij doet dit door samen met u te kijken naar uw bewegingspatronen en te laten zien hoe u die zelf kan beïnvloeden.

Mariska is aangesloten bij het Duizeligheidsnet, Netwerk Chronische Pijn en bij de vakvereniging Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM).

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Mensendieckpraktijkkralingen

Website laten maken? SiteToGo.nl